Sådan starter du et online gambling-system

Når der er tale om spilleselskabernes fortjeneste er der tale om flere milliarder af dem, nogle tilbyder endda free spins. Derfor er der flere, som går og leger med tanken om at starte sin egen gambling-virksomhed. Hvis du er en iværksætter, som har det rette koncept på plads samt en god sum penge til at komme i gang, så kan du måske starte dit eget online gambling-system.

Du skal have millionerne klar til markedsføring

Du behøver nødvendigvis ikke at eje en million for at kunne komme i gang, men hvis du gerne vil lege med de store drenge, så skal der flere millioner til for at kunne opnå succes. I Danmark bruger de fire største selskaber mere end 50 millioner kroner om året på markedsføring.

Du skal have en god forretningsplan

Pengene er vigtige, men forretningsplanen er vigtigere. Det anbefales at have en stærk forretningsplan, som kan være med til at sikre at mindst 50.000 personer registrerer sig på din side i løbet af de første par år. Derudover er det også vigtigt at forretningsplanen fastsætter for hvordan din nye virksomhed kan stille garanti for at i kan udbetale gevinster til kunderne, i det tilfælde at et stort flertal alle vinder sine væddemål på sport eller satsninger på de enarmede tyveknægte.

Så meget koster en tilladelse fra Spillemyndigheden

For at kunne starte ens egen online gambling-system kræver det også at have en tilladelse fra Spillemyndigheden i Danmark. For at kunne søge om denne tilladelse, skal man have mindst omkring 100.000 kroner. Den danske Spillemyndighed tilbyder to forskellige løsninger:

  •      Billig løsning: Tilladelse til et ansøgningsgebyr på 52.400 kroner, som gælder et år.
  •      Dyr løsning: Tilladelse til et ansøgningsgebyr på 261.800 kroner, som gælder fem år.

Udover ansøgningsgebyret, så skal man også være parat til at betale et årligt gebyr, som svinger mellem 51.700 og 1.500.000 kroner alt efter hvor høj en indtjening man forventer om året. Dette gebyr dækker over det tilsyn, som Spillemyndigheden fører med markedet. Her er der tale om at Spillemyndigheden kontrollerer indehaveren af licensen, tilsyn af konkurrenterne og kontrol af eventuelle bookmakere, som ikke har ret til at være på markedet.

Vælg en anerkendt iGaming softwareleverandør

Folk satser sine dyrebare penge hos gambling-virksomhed og derfor er det vigtigt at de føler at de kan stole på dig og din virksomhed. For at skabe denne tillid kan og bør du vælge at starte et langvarigt partnerskab med en anerkendt iGaming softwareleverandør. Som ny i branchen anbefales det at du vælger en softwareleverandør, der har en god forståelse af den online gaming industri og som har erfaring med at arbejde sammen med andre nye online casinoer.

Det anbefales også at du vælger en fleksibel software-løsning, der kan personaliseres, så du har komplet kontrol over hele processen. Dermed får du frie tøjler til at skabe dit unikke produkt, som skal skille sig ud i mængden blandt alle konkurrenterne, som du ønsker at sparke ud af banen.

Vælg en leverandør af betalingssystemer

Når du starter et online gambling-system er det også nødvendigt at du laver en aftale med en virksomhed, der leverer betalingssystemer. Det anbefales at du giver dine brugere flere valgmuligheder til betaling, da dette kan være en afgørende faktor for om de potentielle kunder opretter sig hos dig eller hos konkurrenten. At vælge de bedste produkter sammen med de bedste betalingsmuligheder vil forbedre den samlede gaming oplevelse og bringe flere fordele til din forretning i det lange løb.