5 metoder til at bruge Instagram

Når folk siger til mig at de ikke bruger Instagram, kan jeg nærmest ikke tro det. Ikke at der er noget galt med det. Der er bare så mange glimrende metoder du kan nyde det sociale medie på det, og det kigger vi på nedenfor.

Tips og tricks til spil

Du kan finde indhold om alverdens temaer på Instagram. Der er blandt andet tips og tricks til at spille på nettet. Jeg kan godt lide at spille spillemaskiner engang i mellem, da jeg oprettede mig med en Spillehallen bonuskode på et tidspunkt. Derfor kan jeg også godt lide at se de tips og tricks, som andre brugere deler om netop dette tema.

Der er naturligvis tale om tips og tricks til mange forskellige slags spil. Det gælder især med tendenserne for live streaming af eSport og store stjerner, der sender live indhold, når de fx spiller Fortnite.

Gode steder at spise

Du kan finde glimrende steder at spise med Instagram. Det gælder både hvor du bor, eller om du skal på ferie. Nu til dags spiser de fleste med øjnene, og din mund vil sikkert løbe i vand, når du ser de lækre madbilleder på nettet.

Der er mange forskellige metoder at gøre det på. Først og fremmest har Instagram nu en GPS-lokalisering, der gør at du kan se billeder og videoer fra konti i et bestemt område. Du kan også søge efter bestemte hashtags som fx ”eatoutlondon”, hvis du skal en tur til den engelske hovedstad. Husk at det ikke kun er aftensmad, men at du også kan bruge Instagram til at finde en hyggelig café, et lækkert brunchsted, byens bedste smørrebrød og mange andre lækre ting til ganen.

Find seværdigheder

Ligesom at du kan finde gode madsteder, kan du også planlægge din kommende rejse med Instagram. Her er det endnu nemmere da du igen kan bruge GPS-funktionen med at skrive fx ”Barcelona” og se hvad der dukker op. Det kan du også gøre med hashtags, og på den måde kan du se alle de billeder, som folk har lagt op i byen. 

Du kan endda overveje at kommentere på billeder og videoer og spørge de lokale til råds om hvad du bør nyde, når du besøger deres by. Der er sikkert flere af dem, som hellere end gerne vil hjælpe dig med planlægningen.

Husk på at dette også er glimrende, selv når du er hjemme i Danmark, eller hvor du ellers bor. Mange fokuserer på at besøge seværdigheder i forbindelse med ferier, men det er også en oplagt mulighed til at opdage hvilke attraktioner du kan nyde i dit hjemland.

Tal med venner og familie

Vidste du at du kan ringe via Instagram? Du har mulighed for at gennemføre almindelige opkald og videoopkald med Instagram. Det er glimrende, hvis du fx ikke ønsker at bruge dit mobilabonnement til at tale med en person i udlandet. 

Her kan i blot ringe hinanden op, så længe at der er en internetforbindelse. Måske er det nemmere at ringe med WhatsApp eller Facetime, men du har i hvert fald mulighed for at også at ringe med Instagram.

Tjen penge

Du kan også åbne din egen lille forretning og tjene penge via Instagram. Nu til dags bruger store som små virksomheder det sociale medie til at nå ud til de potentielle kunder. Du kan være kreativ og lave videoer, billeder og sende direkte fra din stue, når du prøver på at få flere følgere og dermed flere penge i forretningen. 

Instagram har endda tilføjet en funktion med mulighed for at shoppe. Så længe at du har en hjemmeside med dine produkter, kan du aktivere Instagram shoppen og give dine kunder mulighed for at få et klart overblik over det du sælger direkte med applikationen.